Sfeerreportage bij Plantenkwekerij Maes-Reyns...

Voor onze klant Visual maakten we deze sfeerreportage bij Plantenkwekerij Maes-Reyns. Vroeg uit de veren om de activiteit en het ochtendgloren op de gevoelige plaat vast te leggen. Ook de bijen waren nog van de partij !

Ook nood aan sfeervolle beelden van je producten en/of diensten, stuur je wensen door en we nemen spoedig contact met u.
Tot binnenkort ?

Motel Moteur 2017...

Motel Moteur vond dit jaar een laatste keer plaats in de prachtige modernistische bungalow in het Warellesgoed te Rumbeke. Het decor is helemaal authentiek, tot en met de keuken van Top Mouton. De bungalow werd in 1972 ontworpen door het toen vooruitstrevende architectenbureau Konstrukto.

AF-Fotografie was van de partij op vrijdagavond 1 september, na Motel Moteur wordt de bungalow gesloopt, dus laat de allerlaatste kans niet liggen om deze seventies villa te ontdekken.

Heb je ook een event met je partners of met je belangrijke klanten, neem dan gerust contact op met ons, we maken een glashelder voorstel en bezorgen jullie het ideale plaatje !

Record Bank E3 Harelbeke - editie 2017...

AF-Fotografie is trotse huisfotograaf van de Record Bank E3 Harelbeke !
Ook dit jaar volgden we de volledige koers en fotografeerden zowaar het volledige podium op de passage van de Paterberg.

Eerst ziet u Philippe Gilbert, gevolgd door de winnaar Greg Van Avermaet en dan Olivier Naesens, een volledig Belgisch podium !

Ook een spetterend event in het vooruitzicht en opzoek naar een fotograaf ?   
Vul dan vrijblijvend hieronder je gegevens in en we nemen spoedig met u contact.

Fashionshoot voor NXI by Oni Onik te Ieper

Voor het label NXI van Oni Onik hebben we deze shoot verzorgd in een prachtige loft te Ieper. Helene van NXI had alles goed voorbereid en de 3 modellen waren super om mee samen te werken, geniet u mee van het resultaat. 

Zelf ook nieuwe collecties ?   Neem vrijblijvend contact met ons, we praten er samen over met een kop koffie en maken een glashelder voorstel voor een competitief budget !

Source: https://af-fotografie.com/reportagefotogra...