Jef Neve in concert !

Recent mochten we in opdracht van TRUE by Geoffrey Van Hulle een bedrijfsevent van Metagenics fotograferen te Antwerpen in de Koningin Elizabethzaal.
Als kriek op de taart werden de gasten getrakteerd op een live concert van Jef Neve !

Heb je zelf een belangrijk event met klanten of met je medewerkers, neem gerust contact met ons of vul je gegevens hieronder in, we nemen spoedig contact met je op.

Naam *
Naam

Architectuur & interieurfotografie...

Voor AMV uit Izegem hebben we onlangs deze gerenoveerde feestzaal te Kachtem gefotografeerd, meer bepaald de stalen deuren en ramen die op maat gemaakt werden.

AF-Fotografie _AF26806.jpg

We zijn een volledige dag samen opgetrokken en hebben maar liefst 10 projecten in beeld gebracht, dit levert steeds waardevolle beelden op die op de site van de klant en in brochures kunnen gebruikt worden.

Ben je ook opzoek naar een fotograaf, neem dan gerust contact met ons, we helpen je graag verder, of vul het formulier hieronder in.

Interieurfoto's nodig...

Voor verschillende bedrijven in de bouwsector fotograferen we regelmatig interieurs, dit kan voor een specifiek onderdeel zijn zoals deuren of meubelen of gewoon de volledige inrichting voor de interieurarchitect, zoals hier voor Mieke Verhoest.

AF-Fotografie _AF25198.jpg

Wil je zelf een eigen project of realisatie in de kijker zetten, neem dan gerust contact met ons, we helpen je graag vrijblijvend verder. Of lees HIER wat onze klanten over ons vertellen !

Huwelijksshoot op het strand in De Haan...

De wens van Tine & Nicolas was om begin november de fotoshoot op het strand van De Haan te laten doorgaan, de weergoden waren ons goed gezind en de sfeer was super...

AF-Fotografie _AF15258.jpg

Ben je nog op zoek naar een huwelijksfotograaf, neem dan gerust contact met ons of vul hieronder het formulier in, we helpen je graag verder.

Jullie trouwdatum *
Jullie trouwdatum
Source: https://af-fotografie.com/huwelijksfotogra...

Strakke moderne woning by Mieke Verhoest...

Voor interieurarchitect Mieke Verhoest fotografeerden we deze strakke moderne woning, doch met warme toetsen van hout, héél geslaagd.

Heb je zelf een gerealiseerd project waar je trots op bent en in de kijker wil zetten, neem dan gerust met ons contact, we helpen je graag verder.