Fashionshoot voor NXI by Oni Onik te Ieper

Voor het label NXI van Oni Onik hebben we deze shoot verzorgd in een prachtige loft te Ieper. Helene van NXI had alles goed voorbereid en de 3 modellen waren super om mee samen te werken, geniet u mee van het resultaat. 

Zelf ook nieuwe collecties ?   Neem vrijblijvend contact met ons, we praten er samen over met een kop koffie en maken een glashelder voorstel voor een competitief budget !

Source: https://af-fotografie.com/reportagefotogra...

Mocktails & Cocktails by BearTender & Bruut te Hasselt...

Voor de productent BearTender maakten we bij Bruut te Hasselt een reeks foto's van Mocktails & Cocktails gemaakt met hun '100% Mashed Fruit'.
Aangezien 'Tournée Minérale' op volle toeren draait kan het geen kwaad om eens een alternatief te proberen, wij hebben ze alvast geproefd en ze zijn waanzinnig lekker.

Voor alle reportages kan u terecht bij AF-Fotografie, neem vrijblijvend contact met ons, we helpen je graag verder.

Fashion by Oni Onik te Dusseldorf...

Voor het belgische merk Oni Onik, specialist in avondkledij, suitekledij en vanaf nu ook NXI pret à porter trokken we met onze camera naar Dusseldorf. De vak-beurs ging door in een industrieel gebouw waar we samen met ons model Sushma, een hollandse schone met Indische roots de volledige collectie in beeld brachten.

Heb je ook een event of een primeur in het vooruitzicht, dan zijn foto's een absolute must have !   Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op, we luisteren, maken een glashelder voorstel en helpen je graag verder.
Of vul hieronder je naam en mailadres en we nemen snel contact.

Fashionshoot in hotel Mercure Roeselare voor Miksi...

Voor boetiek Miksi te Eernegem hebben we de spring/summer 2017 fashion shoot verzorgt, dit keer in Hotel Mercure te Roeselare.

Voor al uw reportagefotografie kan je terecht bij AF-Fotografie, neem gerust contact met ons of vul hieronder je naam en email in en we nemen snel contact met u.

Tot binnenkort ?
AF-Fotografie