Fashionshoot in het vooruitzicht ?

Voor boetiek Miksi te Eernegem verzorgden we deze modeshoot van de nieuwe fall/winter 2018-collectie.
We waren te gast in de gerenommeerde B&B De Libellen van Waaroost te Waardamme.

Wens je meer info, stuur ons gerust een berichtje, we helpen je graag verder.

Op zoek naar een portretfotograaf ?

Wens je je medewerkers in de kijker te zetten of nood aan een stijlvol portret voor op je website dan kan je terecht bij AF-Fotografie, bekijk onze portretfoto's of vul je naam en vraag hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact.

Source: https://af-fotografie.com/portret/#/portre...

Jef Neve in concert !

Recent mochten we in opdracht van TRUE by Geoffrey Van Hulle een bedrijfsevent van Metagenics fotograferen te Antwerpen in de Koningin Elizabethzaal.
Als kriek op de taart werden de gasten getrakteerd op een live concert van Jef Neve !

Heb je zelf een belangrijk event met klanten of met je medewerkers, neem gerust contact met ons of vul je gegevens hieronder in, we nemen spoedig contact met je op.

Naam *
Naam

Architectuur & interieurfotografie...

Voor AMV uit Izegem hebben we onlangs deze gerenoveerde feestzaal te Kachtem gefotografeerd, meer bepaald de stalen deuren en ramen die op maat gemaakt werden.

AF-Fotografie _AF26806.jpg

We zijn een volledige dag samen opgetrokken en hebben maar liefst 10 projecten in beeld gebracht, dit levert steeds waardevolle beelden op die op de site van de klant en in brochures kunnen gebruikt worden.

Ben je ook opzoek naar een fotograaf, neem dan gerust contact met ons, we helpen je graag verder, of vul het formulier hieronder in.

Interieurfoto's nodig...

Voor verschillende bedrijven in de bouwsector fotograferen we regelmatig interieurs, dit kan voor een specifiek onderdeel zijn zoals deuren of meubelen of gewoon de volledige inrichting voor de interieurarchitect, zoals hier voor Mieke Verhoest.

AF-Fotografie _AF25198.jpg

Wil je zelf een eigen project of realisatie in de kijker zetten, neem dan gerust contact met ons, we helpen je graag vrijblijvend verder. Of lees HIER wat onze klanten over ons vertellen !