Quotes van onze klanten, recht uit het hart !

Wat onze klanten vinden van ons werk en hoe de samenwerking verloopt met ons is voor ons nog véél belangrijker.
Hun mening schreven ze zelf neer in een 'Quote' van enkele zinnen.

Isabel van Présence schreef... "Een oog voor detail, en een bijzondere, klantvriendelijke benadering. Twee van de vele kenmerken die ons keer op keer weten te overtuigen om met AF-Fotografie samen te werken."

Thomas van Faam Webdesign schreef... “AF-Fotografie deed een opdracht voor één van onze klanten. Professionaliteit stond voorop en Frederik leverde heel mooi werk af. Wij kijken uit naar een volgende samenwerking !”

Dimi & Kelly van Restaurant Bistro Le Nord schreven... "1 woord PRACHTIG !!!!! nie meer en nie min up zin Roeselaars, toch een 2de woord: Wij zijn super tevreden over het resultaat, volledig ons ding !  De detailfoto’s zijn subliem… De vlugge service is super !  Blij jou te leren kennen, aangename samenwerking, en op goed aanraden van Jeroen van Plenso, waarvoor dank Jeroen ! 
Ik zou zeggen welkom huisfotograaf vanaf nu.  Wij kijken uit naar je komst op vrijdag 22/01 om 18u om de gerechten te fotograferen en de resto.

Katrien van Bedrijvencentrum Regio Roeselare schreef... “Samenwerken met Frederik van AF Fotografie is een plezier : vlotte communicatie, stipte afspraken en vooral mooie foto’s ! Een aanrader !”
Later voegde ze daar nog aan toe: "Het is eindelijk zover, onze nieuwe website staat online !  Dankzij jouw mooie foto’s mag het resultaat meer dan gezien worden !  We hebben al heel veel positief commentaar gekregen !  Waarvoor nogmaals heel veel dank !"

Jan Ferlin van Boetiek Miksi & Ferlin & Belpame Advocatenkantoor schreef... “Sedert jaar en dag werken wij voor zowel MIKSI (fashion) als FERLIN & BELPAME (advocatenkantoor) met AF. De amicale, spontane en creatieve geest van Frederik, gecombineerd met zijn vakmanschap en correcte afspraken zijn niet te beschrijven, maar moet je ervaren!!!”

Johan Spriet van Amuza schreef... "Keer op keer een leuke samenwerking..."

Bie De Graeve schreef... "Voor diverse management opleidingen deed ik beroep op AF Fotografie. Mijn verzoek, close-up gezichten, actieve momenten, positieve uitstraling, humor... vast te leggen op de gevoelige plaat, is een "kunst". Frederik straalt dit vakmanschap uit, zowel in zijn "métier" als in zijn persoon. Hij ziet mijn groepen, klanten, professionals op een manier zoals wij ze nooit zien!  Dat is zijn talent."

Veerle van Bova Enviro+ schreef... "Graag bedank ik je nogmaals voor de prachtige foto’s van iedereen en je flexibiliteit om 2 keer terug naar het kantoor af te komen. Iedereen is zeer tevreden en de trappen op de achtergrond geven een sterk en positief karakter.
Indien we in de toekomst een professionele locatie-(werf)fotoshoot nodig hebben gaan we jou zeker contacteren !"

Bernard Samyn van Finca Oliva schreef... "Na een intense en uiterst aangename werkweek met Frederik van AF-fotografie kunnen we jullie laten meegenieten van onze nieuwe website. Geniet er van en 'Like' ons op Facebook."

Alex de Ruiter van Creon Construct schreef... "Onze firma Creon staat voor creatief ondernemen, in Frederik hebben wij iemand gevonden die op de zelfde lijn zit. Prachtige foto’s en nog de zelfde dag in mijn mailbox !  Wij zijn zeer tevreden."

Cédric Decaestecker, Hotel Manager bij Mercure... "Super kerel, echt mooie foto’s !!!!!!!!!!! Een plezier met je te mogen werken, snel & efficiënt !"

Jeroen & Ann-Sophie schreven... "Héél leuke fotograaf, alles was spontaan en zo hadden we het ook gevraagd, we wilden niet het gevoel hebben dat er een fotograaf aanwezig was en dat heeft hij perfect gedaan."

Inge Denolf van Danneels - Projectontwikkeling en Woningbouw... "Iedere maand opnieuw tevreden over de correcte opvolging en aanlevering van beeldmateriaal !"

Dimitri Kesteloot van Shuttly schreef... "Top fotografie!!! Toffe ideeën, een leuke insteek, en dit volledig volgens jouw eigen wensen, en niet te vergeten, volgens jouw eigen budget. Met andere woorden, AF-fotografie kan, mag en wordt overal aangeraden door ons. Way to go Annouschka en Frederik"

Stijn schreef... "Uw bijna onzichtbare en discrete aanwezigheid op het feest alsook uw oog voor détail hebben ons een fantastische herinnering gegeven aan het feest, dat wij door u opnieuw en op een andere manier hebben mogen beleven. Hartelijk dank voor de sfeervolle foto’s."

Diederiek Degryse van Vicelis schreef... "Creatief en topkwaliteit !!! Enkel positieve ervaringen en steeds fijn om samen te werken."

Tom Audoore van De Refuge schreef... "Frederik was de fotograaf tijdens één van onze feesten hier in de zaak (www.refugekapelleberg.be). Je moet maar eens de website bekijken en je zal meteen merken welke pareltjes van zijn 'makelij' zijn en welke niet. Een scherp oog en veel smaak, that's what it takes en dat heeft Frederik ook !"

Jean-Michel Dalle van VGD schreef... "Het was héél relax om gefotografeerd te worden in onze nieuwe toekomstige kantoren te Roeselare, een idee van de fotograaf."

Charlotte & Yarmo schreven: "Dankzij Frederik, die een zeer betrokken en getalenteerd fotograaf is, hebben wij de mooiste herinneringen aan ons huwelijk gekregen: prachtige spontane foto's met aandacht voor detail. Superleuke samenwerking !"

Lieven Doise van Apunta schreef... "Frederik is een leuke gast om mee samen te werken. Rechttoe rechtaan zoals ook wij hier werken bij Apunta. Voor het lifestyle magazine haiQu deed hij verschillende jaren prachtig reportagewerk voor ons."

Maxime Deweert schreef... "De samenwerkingen met Frederik van AF-fotografie waren steeds op-en-top machtig: hij goochelt met framing en timing, bewerkt de foto's achteraf tot een écht plaatje, maar hij blijft er vooral zichzelf bij. Frederik zijn positivisme en levensvreugde worden steevast in zijn foto's gereflecteerd. Een echte aanrader voor ieder fotoproject, groot of klein !"

Patricia van P&Z Decoteam schreef... "De foto s zijn heel tof, echt super geslaagd. Ik ben heel blij, bedankt en we ontmoeten elkaar vast later nog wel eens !"


Ben je overtuigd, vraag dan HIER een vrijblijvende offerte aan. Heb je een project in het vooruitzicht en wil je er eerst eens over praten, dat kan, neem contact met ons op +32 473 668 319 of mail ons op hallo@af-fotografie.com.

Je kan je ook inschrijven op onze nieuwsbrief.

Tot binnenkort ?